Αναζητάτε νέους πελάτες; Το πιο πιθανό είναι να σας αναζητούν και εκείνοι!

Αναζητάτε νέους πελάτες; Το πιο πιθανό είναι να σας αναζητούν και εκείνοι!

Δώστε τους την δυνατότητα να σας ανακαλύψουν στην ...
Olympic Idea ! 

Διαμορφώστε την επιχείρησή σας με τις νέες τάσεις της αγοράς στο internet marketing, mobile apps και στο ηλεκτρονικό εμπόριο  με το χαμηλότερο κόστος και χωρίς ποσοστό από τον τζίρο σας!
             

                         Τι αποκτούν οι επιχειρήσεις που συμμετέχουν στην Olympic Idea

1. Εγγραφή τής επιχειρήσεως τους στο παγκόσμιο εμπορικό κατάλογο τής Olympic Idea ανά Χώρα, Νομό , Πόλη και κατηγορία !

2. Ιστοσελίδα. Ένα μονοσέλιδο website, στο οποίο μπορείτε να γράψετε λίγα λόγια για την επιχείρησή σας και βασικές πληροφορίες γι’ αυτήν (γενική περιγραφή, διεύθυνση, στοιχεία επικοινωνίας κλπ)

3. Ηλεκτρονικό Κατάστημα. Ένα e-shop με αρκετές υποσελίδες, στις οποίες μπορείτε να ταξινομήσετε τους κωδικούς των προϊόντων ή των υπηρεσιών σας, να προσθέσετε φωτογραφίες, περιγραφή, τιμή κλπ. Δημιουργία του οικονομικότερου βασικής λειτουργίας ηλεκτρονικού καταστήματος που επιτρέπει στην επιχείρηση να προβάλει τα προϊόντα της ή τις υπηρεσίες της. Δίνεται η δυνατότητα στην επιχείρηση να έρχεται σε άμεση επαφή και επικοινωνία με τους πελάτες της για την ολοκλήρωση των παραγγελιών τους. Αν η επιχείρηση έχει ήδη δικό της ηλεκτρονικό κατάστημα, η ιστοσελίδα της Olympic Idea θα κατευθύνει αυτόματα τον πελάτη στο ήδη υπάρχον ηλεκτρονικό κατάστημα.

4. Προβολή σε χιλιάδες καταναλωτές, που έχοντας στο πορτοφόλι τους την εκπτωτική κάρτα από την Ολυμπιακή Ιδέα, θα προτιμήσουν το δικό σας κατάστημα, το οποίο τους παρέχει έκπτωση, από οποιοδήποτε άλλο στο οποίο θα πάρουν το ίδιο προϊόν στην κανονική του τιμή.

5 Ενημέρωση των Μελών μέσω Εφαρμογής Κινητών . Στοχευόμενη διαφημιστική ενημέρωση στα κινητά των μελών του club στην περιοχή που τυχαίνει να βρεθούν..(ΠΡΟΣΕΧΩΣ)

6.Προβολή σε όλα τα μέλη της OlympicIdea και δυνατότητα προσέλκυσης πελατών με παροχή εκπτώσεων

7. Δημιουργία banner το οποίο εμφανίζεται στα κατά τόπους μέλη

8. Δυνατότητα παροχής εκπτώσεων στα μέλη

9. Δυνατότητα δημιουργίας απεριόριστων προσφορών

10. Δυνατότητα προσφοράς δοκιμαστικών υπηρεσιών

Όλα αυτά προσφέρονται τώρα και για περιορισμένο χρονικό διάστημα στην απίστευτα χαμηλή τιμή των 120€ τον χρόνο και αποκτάτε, με την Olympic Idea εργαλεία και προβολή που κανονικά κοστίζουν πολλές χιλιάδες ευρώ !!!!
Για να αποκτήσετε τα εργαλεία που θα απογειώσουν την επιχείρηση σας μην διστάσετε να έρθετε άμεσα σε επικοινωνία μαζί μας και είμαστε σίγουροι ότι η συνεργασία μας θα είναι μακράς διάρκειας  !!!

Για άμεση επικοινωνία καλέστε μας στο τηλ. 6946 057 234
Θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε και να λύσουμε τις απορίες σας.
Aν διαπιστώσετε ότι δεν ανταποκριθήκαμε σε οποιοδήποτε μήνυμα που μας στείλατε, παρακαλούμε όπως επαναλάβετε την αποστολή του .

Νεότερη Παλαιότερη